17.8 C
Lloret de Mar

La rebuda del rei i la reina Carnestoltes es farà a la plaça Pere Torrent

Com sempre, el Xino-Xano oferirà una botifarrada popular, amb prioritat per a les persones que vagin disfressades.

La botifarrada de Carnaval del 2020 (Xino-Xano)
La botifarrada de Carnaval del 2020 (Xino-Xano)

Darreres Notícies

Atenció perquè aquest any el Rei i la Reina Carnestoltes arribaran a la plaça Pere Torrent i no a la Plaça de la Vila com era habitual. Això sí, com sempre, el Xino-Xano prepararà un bon tiberi per a tothom que els vulgui anar a rebre.

servicios profesionales jimenez

Un membre de la penya, Miquel Joancomartí, explica que oferiran botifarra amb mongetes, amb prioritat per a qui vagi disfressat.

 “Farem un sopar a base de botifarra amb mongetes, per a tothom que vingui a veure l’arribada del Carnestoltes, amb prioritat la gent que vagi disfressada”

Miquel Joancomartí

Cal posar de relleu el canvi d’ubicació, ja que la rebuda del Carnestoltes es farà, per primera vegada, a la plaça Pere Torrent.

“Per qüestions logístiques, per les obres que s’estan fent a Lloret, l’Ajuntament ha decidit que es farà a la plaça Pere Torrent”

Miquel Joancomartí

La comparsa amb el Rei i la Reina Carnestoltes sortirà a les set de la tarda des d’El Puntet i farà una petita rua fins a la Plaça Pere Torrent. Allà, el Xino-Xano prepararà sopar per a unes 700 persones.

La botifarrada de Carnaval del 2020 (Xino-Xano)
La botifarrada de Carnaval del 2020 (Xino-Xano)

De cara a la setmana que ve, el Xino-Xano tornarà a posar-se als fogons per preparar cigrons i peix fregit amb motiu de l’enterrament de la sardina el Dimecres de Cendra.

En aquest cas, el seguici sortirà a les vuit del vespre des de la plaça dels Germans Maristes i anirà fins a la Plaça de la Vila, on es farà la lectura del testament i un ball popular. Es demana als assistents que vesteixin de dol i portin un ciri per acompanyar el seguici. 

spot_img

El + Vist