26.2 C
Lloret de Mar
La pianista Elena Lasco, afincada a Barcelona.

La reconeguda pianista Elena Lasco obre el cicle Nits de Piano

L'artista, afincada a Barcelona, actua aquest divendres al Teatre, a partir de les 20h. La iniciativa és dels Amics de la Música de Lloret.

La pianista Elena Lasco, afincada a Barcelona.

Darreres Notícies

La reconeguda pianista Elena Lasco actuarà aquest divendres a la vila, en el primer concert del cicle Nits de Piano al Teatre, que organitza els Amics de la Música de Lloret. L’artista oferirà un programa format per peces de Brahms, Rachmaninov i Chopin.

Elena Lasco, nascuda a Ucraïna però formada a Rússia (i actualment afincada a Barcelona) va ser una nena prodigi en el món de la música des de ben petita. Ha mostrat el seu talent en la improvisació i també ha destacat en la música jazz i pop. A més, ha estat compositora, i ha gravat al llarg de la seva carrera un gran nombre de treballs, a més de comptar amb el seu propi programa de televisió.

Silvia Castillo, membre dels Amics de la Musica, subratlla que la concertista “té una carrera impressionant com a pianista i talent de jazz, a qui va escoltar el productor Quincy Jones”.

El concert “Misticisme i romanticisme” serà aquest divendres, a les 20h, al Teatre. El preu general és de 10 euros, mentre que pels jubilats i els estudiants és de 7 euros. A més, també s’ofereix un ‘pack’ especial de 25 euros per accedir als tres concerts del cicle Nits de Piano.

L’organització va a càrrec dels Amics de la Música de Lloret, que ha programat dos concerts més amb els pianistes Rafael Vargas de Prado, el 14 de maig, i Xavier Ricarte, el 21 de maig. Es tracta de la 3a edició del cicle, que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia.  

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img