5.6 C
Lloret de Mar
Regata S'Amorra Amorra d'enguany

La regata S’Amorra Amorra de Festa Major torna a deixar valoracions molt positives

Ja fa quatre anys que la categoria femenina es fa just després de la masculina.

Regata S'Amorra Amorra d'enguany

Darreres Notícies

Un any més, s’ha celebrat la regata S’Amorra Amorra, un dels actes més emblemàtics i esperats de la Festa Major de Santa Cristina. Es tracta d’un esdeveniment que té al darrere un nombre molt elevat de persones i entitats que hi col·laboren de manera voluntària, per tal que tot es desenvolupi en les millors condicions.

El 1987, l’Obreria de Santa Cristina va decidir recuperar aquesta competició que, tot i no tenir premi material, sempre és molt disputada pel que representa guanyar-la pels lloretencs. Cal remarcar que, si bé abans la regata femenina es disputava a la tornada, després de l’estofat, ja fa quatre anys que es du a terme tot just després de la masculina.

Francesc Austrich, conegut com “Triki”, representant del Club Rem Sant Romà i soci de l’Obreria de Santa Cristina, és qui s’encarrega d’organitzar les regates d’Amorra Amorra i va ser un dels impulsors del canvi d’horari de la categoria femenina. Considera que ha estat molt positiu perquè ara les noies “poden gaudir molt més de la Festa Major i dels actes a Santa Cristina”.

Per Francesc Austrich, la regata S’Amorra Amorra és molt especial, perquè considera que és la nostra regata, la nostra tradició, és difícil de descriure, ho has de viure”.

Com diem, per fer possible aquesta regata, que té una logística complexa, cada any es compta amb la col·laboració de diverses persones i entitats. Tothom hi aporta el seu gra de sorra, de manera voluntària, per fer que la prova sigui tot un èxit i es desenvolupi sense incidències.

spot_img

El + Vist