8 C
Lloret de Mar

La regidoria d’Igualtat ja funciona a la nova seu, sobre d’Es Tint

Tot i que és una ubicació temporal, l'Ajuntament considera que era necessari comptar amb una seu pròpia per poder oferir una atenció directa i amb més privacitat.

Nova seu de la regidoria d'Igualtat (Ajuntament de Lloret de Mar)
Nova seu de la regidoria d'Igualtat (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Finalment, després de diversos entrebancs, la regidoria d’Igualtat s’ha traslladat. Avui mateix ja ha començat a funcionar a la nova seu, a l’edifici de sobre d’Es Tint, al carreró de Sant Miquel, número 6. I a partir de dimecres ja s’hi atendrà el públic.

servicios profesionales jimenez

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, considera que era del tot necessari que la secció comptés amb una seu pròpia i, tot i que aquesta és temporal, ara el servei es podrà prestar de manera més directa i amb més privacitat.

“Les persones que hagin de venir, tant per l’atenció jurídica com psicològica, hi ha més privacitat”

Jennifer Pérez
La nova seu de la regidoria d'Igualtat (Ajuntament de Lloret de Mar)
La nova seu de la regidoria d’Igualtat (Ajuntament de Lloret de Mar)

La regidoria, que va néixer com a regidoria de la dona, atén a totes les dones i els membres del col·lectiu LGTBI davant de qualsevol problemàtica que puguin tenir. En aquest sentit, l’atenció és tant jurídica com psicològica.

“Ajudar totes les persones que necessitin des d’un simple tràmit jurídic fins a un acompanyament més ampli, tant a nivell jurídic com psicològic”

Jennifer Pérez

Recordem que el trasllat es va haver de posposar per uns problemes amb la potència elèctrica contractada, que ja s’han solucionat. L’horari d’atenció al públic de la regidoria d’Igualtat és de dilluns a divendres, de deu a dues. El correu de contacte: [email protected]. I el telèfon: 972 34 71 72.

spot_img

El + Vist