14.9 C
Lloret de Mar

La rumba del Gato Pérez a Lloret, aquest divendres, amb Todos los gatos son pardos

El concert l'organitza Lloret Turisme dins dels actes per commemorar el Dia Mundial del Turisme i es fa coincidir amb la Lloret Comerç Fest.

Todos los gatos son pardos, en un concert
Todos los gatos son pardos, en un concert

Darreres Notícies

La rumba del Gato Pérez sonarà aquest divendres a Lloret de Mar, amb el grup Todos los gatos son pardos. La banda, que va haver de posposar el seu concert al cicle Fenals de Música d’aquest estiu pel mal temps, actuarà en el marc dels actes de commemoració del Dia Mundial del Turisme.

servicios profesionales jimenez

Des de Lloret Turisme, s’ha fet coincidir el concert amb la Lloret Comerç Fest, de manera que s’espera una àmplia afluència de públic. El cantant de la banda, Noël Meya, que considera el Gato Pérez com el “poeta de la rumba”, ha explicat que cantaran els temes més coneguts i, a la vegada, faran un repàs per totes les seves lletres.

“Va venir d’Argentina a Barcelona, on va conèixer els gitanos de Gràcia i, arran d’això, va conèixer la rumba i, des del meu punt de vista, va ser el poeta de la rumba”

Noël Meya

Noël Meya, que també és un rumbero de Gràcia, reconeix que sempre ha estat molt fan del Gato Pérez i, tot i que sap que no li agradaven gaire els músics que feien versions, creu que és molt bonic poder tocar les seves peces, que transmeten tanta força. “I potser en tractar-se d’un tribut, no ho veuria malament”, afegeix rient.

“Recordo moments com haver d’actuar a Anglaterra amb tot nevat i plovent i estar dins del cotxe escoltant el Gato i em donava vida i raons per seguir lluitant perquè la vida no s’acaba”

Noël Meya

L’actuació de Todos los gatos son pardos, que fa tribut al Gato Pérez, és gratuïta i es farà demà divendres, en el marc de la Lloret Comerç Fest. Començarà a dos quarts de nou del vespre, a la Plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist