6.4 C
Lloret de Mar

La ruta indiana fins a Can Font, en anglès, obre les visites del cap de setmana

S'ofereixen fins a cinc visites, als jardins de Santa Clotilde, el Turó Rodó, el cementiri i el Museu del Mar.

Un de les portes de Can Font
Un de les portes de Can Font

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana trobem fins a cinc visites guiades i/o teatralitzades als diferents equipaments culturals de Lloret de Mar, com Can Font, els jardins de Santa Clotilde, el Turó Rodó, el cementiri i el Museu del Mar.

Comencem per la ruta indiana, en la qual es podrà conèixer també Can Font. Serà aquesta tarda, a les 18:30h, en anglès. Les inscripcions, que es poden fer a les oficines de turisme, tenen un preu de 5 euros.

També avui, a partir de les 20h, es durà a terme una nova sessió, en català, de “Nits d’estiu: Més enllà dels Jardins”. Es tracta d’una visita guiada als jardins de Santa Clotilde amb acompanyament musical, ball i cant en directe. Al final de l’esdeveniment, es podrà degustar una copa de cava al mirador de Sa Boadella. El preu general és de 5 euros i es recomana fer reserva prèvia al Museu del Mar o al web patrimoni.lloret.cat.

Parlem, ara, de les propostes per aquest dissabte. A les 19h, hi haurà l’activitat “Els Romans ja són aquí”. Els interessats en saber més coses del poblat iber del Turó Rodó podran descobrir l’espai a través d’aquesta visita teatralitzada. El preu pels assistents els de 3 euros.

També aquest dissabte, a les 19:30h, es farà la visita nocturna al cementiri, en anglès. Es recorreran els diferents espais amb acompanyament musical.

Per últim, aquest diumenge, a les 20:30h, visita nocturna al Museu del Mar. La sessió acabarà amb una copa de cava i havaneres en directe, a la terrassa de l’equipament. S’interpretaran les peces “Marina” i “La Bella Dolores”. Les places són limitades. Es pot comprar el tiquet de manera anticipada al Museu del Mar o al web de Patrimoni, al preu de 4 euros.

spot_img

El + Vist