24.6 C
Lloret de Mar

La Sala Flyhard escull el Teatre de Lloret per fer l’adaptació tècnica de l’obra ‘El pequeño poni’

Durant tota la setmana, l'equip està al teatre fent els assajos i els canvis pertinents i demà farà una funció, a les 21 hores. El preu és de 12 euros.

Darreres Notícies

El pequeño poni és un drama que parla sobre l’assetjament escolar, o bullying. És una producció de la Sala Flyhard i es podrà veure demà a la nit al Teatre de Lloret i el protagonista és en Luismi, un nen de deu anys, que pateix assetjament.

L’obra és de Paco Becerra, que parla de l’assetjament escolar des que els pares se n’assabenten fins a les últimes conseqüències. La directora, Mercè Vila Godoy, explica que, tot i que no es donen solucions concretes, sí que posa sobre la taula la problemàtica en totes les seves vessants.

L’obra està basada en un cas real del 2004, quan un nen de nou anys de Carolina del Nord va patir assetjament per anar a l’escola amb una motxilla dels dibuixos animats My Little Pony. Fins i tot els mestres i l’equip directiu li van donar l’esquena i els pares van començar una lluita aferrissada perquè es deixés de fer bullying al seu fill.

Mercè Vila Godoy lamenta que el tema segueixi sent tabú, malgrat que afecti a molts nens i nenes d’arreu del món. En el cas d’El pequeño poni, els espectadors surten molt tocats i reflexius.

La funció serà demà a la nit, però la companyia és a Lloret tota la setmana per fer el que s’anomena una implantació tècnica. Fins ara, l’obra s’havia representat a la Sala Flyhard a dues bandes, és a dir, amb grades a dos costats de l’escenari. Ara, per tant, ha calgut mirar-se amb lupa tots els aspectes tècnics per adaptar-la a una sola grada. Una feina molt intensa i minuciosa, tot i que els espectadors potser no en són conscients.

El Pequeño Poni de Paco bezerra

El pequeño poni s’ha representat a quinze països i després de passar un mes a Barcelona, aquest divendres arriba a Lloret. El regidor del Teatre, Albert Robert, celebra que hagin escollit la destinació per fer-hi l’obra i per passar-hi una setmana fent totes les adaptacions tècniques. A més, el regidor també posa de relleu que l’espectacle tracti sobre l’assetjament escolar.

La funció de Lloret serà la primera d’una gira pel territori. Serà demà, a les nou de la nit, i les entrades valen 12 euros.

spot_img

El + Vist