18.6 C
Lloret de Mar

La sàtira ‘Lloret Mon Amour’, dels germans Bertran, es projecta aquest dimecres pel canal de Youtube del Teatre

La cita és a les 19 hores i es podrà conversar pel xat amb els actors d'aquest espectacle del 2005. Després el vídeo quedarà penjat a la plataforma.

Àlex i Marc Bertran
Àlex i Marc Bertran

Darreres Notícies

Lloret Mon Amour és l’espectacle que recupera aquesta tarda el Teatre de Lloret per emetre per Youtube. Recordem que és una sàtira dels germans Marc i Àlex Bertran, que es va estrenar l’any 2005, produïda per la companyia local Teatre de la Selva.

Marc Bertran explica que ell sempre havia volgut fer alguna obra humorística sobre Lloret i Lloret Mon Amour en va ser el resultat.

Els germans Bertran amb Echegoyen i Crespo (Teatre de la Selva)

15 anys després es podrà tornar a veure de manera virtual un espectacle que ens situarà a l’època en què compartien sala de plens Xavier Crespo, Lucía Echegoyen i Rosa Maria Santamaria, alguns dels personatges que apareixen a la sàtira. També es parla dels germans Pexaia i de les tradicions lloretenques, entre moltes altres coses.

L’espectacle va ser tot un èxit en el seu moment i va fer riure molt els lloretencs, que se sentien identificats amb moltes de les coses que es van portar sobre l’escenari. Marc Bertran reconeix que la idea de fer-ne una segona part actualitzada li volta pel cap de fa temps.

Qui en tingui ganes, podrà veure Lloret Mon Amour avui dimecres, a les set de la tarda, pel canal de Youtube del Teatre. Una molt bona idea en època de confinament, segons Marc Bertran, que assegura que tant ell com el seu germà seran en directe conversant pel xat amb els espectadors. 

Recordem que el Teatre de Lloret ja fa setmanes que, coincidint amb el confinament, projecta diferents vídeos a través de Youtube. Fins ara s’han pogut veure, per exemple, els documentals Teatre i perfums i Tot recordant Santa Cristina o el curtmetratge Currito de la Costa.

spot_img

El + Vist