34.4 C
Lloret de Mar
Isabel Maria Oliver, secretat d'estat de Turisme

La Secretària d’Estat de Turisme, avui al webinar de la Taula Gironina de Turisme

A partir de les 11h, per zoom o youtube live.

Isabel Maria Oliver, secretat d'estat de Turisme

Darreres Notícies

La Taula Gironina de Turisme conversa avui amb la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel María Oliver, qui respondrà les preguntes del sector a partir de les 11 del matí. Serà en el format habitual de webinar, és a dir, amb un debat virtual, que es podrà seguir per Zoom o Youtube Live.

El president de la taula, el lloretenc Jordi Martí, explica que li volen plantejar què passa amb la reparació dels danys ocasionats pel temporal Glòria i si preveuen allargar els ERTO més enllà del 30 de juny, com reclama el sector.

Jordi Martí opina que l’anunci d’obertura de fronteres al juliol -tot i ser una bona notícia que ha permès reactivar les reserves- “arriba tard”, comparat amb la gestió feta en altres països.

La Taula Gironina de Turisme està integrada per l’Associació de Càmpings de Girona; la Federació d’Hostaleria de les comarques gironines; l’Associació d’Apartaments Turístics (ATA); l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAVe), Associació de Parcs Aquàtics; l’Associació de Ports Esportius i Turístics; l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava; Turisme Actiu; l’Aeroport Girona-Costa Brava, la Universitat de Girona (UdG); la Cambra de Comerç de Girona; la FOEG; Banc de Sabadell i Caixabank.

El 8è webinar de la Taula Gironina de Turisme és avui, a les 11h, amb la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel María Oliver.

spot_img

El + Vist