27.2 C
Lloret de Mar
La segona Taula de Treball de Turisme Familiar (Lloret Turisme)

La segona Taula de Treball de Turisme Familiar treballa per seguir fent créixer aquest mercat a Lloret

S'ha celebrat aquesta setmana per fer balanç de l'any, presentar els nous projectes i parlar sobre la certificació en restauració infantil saludable.

La segona Taula de Treball de Turisme Familiar (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Lloret Turisme ha celebrat la segona Taula de Treball de Turisme Familiar. S’ha fet amb un format híbrid i hi han participat una vintena de representants d’empreses del municipi especialitzades en el segment familiar.

La sessió es va dividir en tres blocs: una primera part en què es va donar compte de les accions realitzades en aquest segment turístic durant el 2021; un segon bloc per presentar les accions previstes per aquest 2022 en el marc del pla de millora de la competitivitat en el turisme familiar de Lloret de Mar 2020-2022.

En aquest sentit, durant el 2021 Lloret Turisme va crear la taula de treball de turisme familiar; una campanya publicitària per al públic familiar sota el claim Lloret Family Spoilers i un pla de mitjans específic que incloïa des de publicitat exterior fins a acords amb premsa especialitzada, com Mammaproof o el Culturista, i acords amb influencers de proximitat com el Embarazo del Unicornio o Mrs. Alicia Layunta.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assenyala que és necessària tota aquesta feina perquè el turisme familiar, avui en dia, és molt exigent i cal trobar la manera d’atraure’l.

“Ja donen per fet que el teu establiment estarà acostumat a treballar amb infants i ara cal anar un pas més enllà i s’ha de parlar de creació de producte i d’experiències que siguin memorables”

Elizabeth Keegan

Finalment, un tercer bloc on es va compartir la proposta de certificació en restauració infantil saludable que Lloret Turisme està desenvolupant amb la Fundació Alícia.

Aquesta iniciativa busca fomentar una alimentació infantil bona, sana i sostenible i, pel que fa al desenvolupament del projecte, hi hauria diferents etapes d’implementació, que començarien amb una formació a càrrec de la mateixa Fundació Alícia, seguida de la posterior inspecció d’acompliment de criteris i validació a través d’una visita in situ. Es tractaria d’una certificació renovable cada tres anys i revisable anualment.

“Evidentment que hi ha un altre ambient quan ets de vacances, però no vol dir que cada dia de les vacances l’infant estigui menjant tots aquests hidrats de carboni, sucre, etc”

Elizabeth Keegan

Recordem que Lloret de Mar es va certificar el 2010 com a Destinació de Turisme Familiar i actualment compta amb 24 empreses certificades per l’Agència Catalana de Turisme incloent-hi setze hotels, dos grups d’apartaments, dos càmpings, tres parcs d’oci i un museu.

Actualment és la destinació de la Costa Brava amb més allotjaments que han invertit en instal·lacions aquàtiques “splash” per a famílies, amb deu establiments que incorporen aquest tipus d’espais.

spot_img

El + Vist