17.2 C
Lloret de Mar
Taula Gironina de Turisme

La Taula Gironina de Turisme reclama que es fixi de manera urgent el calendari de desconfinament

És la principal demanda del sector, expressada en el debat virtual d'aquest dijous amb 650 participants.

Taula Gironina de Turisme

Darreres Notícies

La Taula Gironina de Turisme reclama que es fixi de manera urgent el calendari de desconfinament a fi de planificar la temporada turística d’estiu. És la principal demanda del sector de les comarques de Girona, expressada en el debat virtual d’aquest dijous, amb 650 participants.

El president de la taula, el lloretenc Jordi Martí, assenyala que “seria la manera de sortir d’aquest període d’incertesa, tothom té ganes de treballar i està a punt amb les restriccions que hi haurà quan s’aixequi el confinament”.

Tot i el reclam, el govern català –que també ha participat en el debat, amb Octavi Bono- diu que és “molt difícil avançar terminis en un entorn incert“.

Amb tot, Alfred Rodríguez Picó, un dels participants de la sessió, ha explicat que estan fent un estudi que podria concloure que la calor redueix l’impacte de la COVID-19.

La trobada ha posat de relleu el paper fonamental de les activitats de lleure a l’aire lliure en el primer estiu post COVID-19, com a reclam per atraure visitants al territori.

Aquest dijous s’ha dut a terme el tercer debat online organitzat per la Taula Gironina de Turisme, integrada per organitzacions empresarials, representants de tots els sectors turístics i la UdG. El debat “L’impacte del COVID-19 a l’oferta de les activitats turístiques de destí de les comarques gironines”, ha reunit 650 participants. La Taula ha de decidir encara si dona continuïtat o no als debats.

Recupera el debat en aquest enllaç.

spot_img

El + Vist