14.3 C
Blanes
La platja de Fenals, plena de banyistes

La temperatura del mar arriba als 28 graus a Lloret de Mar

A més a més, portem molts dies acumulats amb temperatures elevades de l’aigua, sense baixar dels 26 graus.

La platja de Fenals, plena de banyistes

Darreres Notícies

Rècord de temperatura de l’aigua de les platges de Lloret, com a mínim aquest estiu. El mar arriba als 28 graus. Però, a més a més, portem molts dies acumulats amb temperatures elevades de l’aigua, sense baixar dels 26 graus.

El coordinador de Proactiva a Lloret de Mar, Joel Da Silva, explica que la situació és preocupant, “perquè es veu compresa l’oxigenació de l’aigua”, i espera que aviat arribin pluges que facin reduir la temperatura del mar.

“Aquest estiu hem tingut una mitjana de 26 graus, que és molt alta, i el més preocupant és que avui tenim l’aigua a 28 graus i mai l’he vist amb aquesta temperatura”

Joel Da Silva

Aquestes temperatures elevades fan que hi hagi una elevada presència de meduses. Segons el responsable del servei de socorrisme al municipi, una presència més alta del que és habitual.

“Aquest any hem tingut bastantes visites de meduses, que no és habitual a Lloret”

Joel Da Silva
meduses a lloret de mar
Meduses, aquest estiu, a la platja de Lloret (Lloret Aigües Obertes)

Si trobeu una medusa a l’aigua, és important tenir en compte el que ens diu en Joel:

“La recomanació és no tocar la medusa, no treure-la de l’aigua i adreçar-se als socorristes per intentar informar els usuaris”

Joel Da Silva

Joel Da Silva també recomana a la població que es protegeixi bé del sol i que no vagi a la platja en les hores de més calor, que serien, aproximadament, d’una a tres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist