22.6 C
Lloret de Mar

La temporada de teatre i cineclub es presenta aquest divendres amb un acte obert a tothom

'Dos machos verdes fritos', de David Verdaguer i Oscar Machancoses, inaugurarà la temporada aquest dissabte mateix (21 hores).

'Dos machos verdes fritos' obre la temporada
'Dos machos verdes fritos' obre la temporada

Darreres Notícies

Joel Joan amb Escape Room, David Verdaguer amb Dos machos verdes fritos o Mercè Arànega amb Shirley Valentine. Són alguns dels artistes que passaran pel teatre de Lloret des d’ara fins al maig. La cartellera al complet la coneixerem aquest divendres, quan es farà l’acte de presentació de la temporada. Un acte que també serveix per presentar les pel·lícules que projectarà el Cineclub Adler els propers mesos.

Temporada del Cineclub Adler

El regidor de Cultura, Albert Robert, assegura que, en la mateixa línia que les últimes temporades, serà una cartellera potent i atractiva.

Es podrà veure el 15 de febrer

Tal com ha explicat el regidor, alguns dels espectacles ja es van donar a conèixer abans de Nadal per fomentar que es regalés teatre. A més a més, també es podran comprar entrades a l’acte d’aquest divendres, quan s’oferiran preus reduïts per algunes de les funcions.

La presentació de la cartellera es farà aquest divendres, a partir de les vuit del vespre, i es comptarà amb intervencions d’alguns dels protagonistes de la nova temporada. A més, s’acabarà amb la interpretació de dos temes musicals a càrrec del grup de teatre del Casal Municipal de la Gent Gran, els Jubil.

L’entrada és gratuïta, però qui vulgui assistir a l’acte, s’ha d’inscriure. Ho pot fer al telèfon 972 36 18 35, al correu electrònic [email protected], o bé presencialment al Museu del Mar o al centre cívic del Rieral.

El regidor espera que aquesta temporada vagi tan bé com l’anterior, en què es van tornar a superar els 50.000 espectadors.

I, si divendres es presenta la programació, dissabte mateix ja s’inaugura la temporada. Serà amb l’espectacle Dos machos verdes fritos, de David Verdaguer i Oscar Machancoses. Una història de desamor amb inici, nus i desenllaç que barreja els monòlegs humorístics amb peces musicals. Tot plegat escrit pels dos intèrprets basant-se en una experiència real, quan les seves respectives parelles els van deixar.

L’obra, de la companyia La Bacanal, es representa aquest dissabte, a les nou de la nit. Les entrades valen 12 euros anticipades i 14, a taquilla.

spot_img

El + Vist