12.2 C
Blanes
Tirada a l'art del febrer del 2019

La tirada a l’art del Xino-Xano es mourà una mica de lloc per l’estat de la platja després del Glòria

Tot i així, es farà com sempre a la platja de Lloret. Serà aquest diumenge i la primera tirada es preveu a les 8 hores.

Tirada a l'art del febrer del 2019

Darreres Notícies

La tirada a l’art del Xino-Xano canvia d’ubicació, aquest diumenge. Tot i que es farà a la platja de Lloret, com sempre, es traslladarà una mica més cap a l’Ajuntament, donat l’estat en què ha quedat Es Trajo d’en Reyné després del temporal Glòria. Ho ha explicat un membre de la penya, Carles Carbonell.

La tirada a l’art pretén recordar una pràctica de pesca que antigament va servir de subsistència per a moltes famílies de Lloret. Actualment, l’entitat recupera aquesta activitat dues vegades a l’any, una al febrer i una altra al desembre, amb la col·laboració de tothom que hi vulgui participar. Carles Carbonell està satisfet de la participació dels últims anys.

Tirada a l’art de l’any passat (NRLL)

A més a més, últimament també s’aconsegueix una bona quantitat de peix, tot i que no és tant com fa anys.

El peix pescat a la tirada a l’art del febrer passat (NRLL)

La previsió és fer la primera tirada cap a les vuit del matí i la segona, a les deu, sempre i quan l’estat de la mar ho permeti. Si l’activitat es pot fer amb normalitat, en acabar, es farà un esmorzar per a tots els participants amb el peix que es pesqui.

Al llarg de l’esdeveniment, el Xino Xano també posarà a la venda diferents productes d’elaboració pròpia amb l’objectiu de finançar les activitats que organitzen al llarg de l’any.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist