8.2 C
Blanes

La tirada a l’art del Xino-Xano és un èxit, amb bon temps, molta participació i molt de peix

L’únic punt negatiu va ser que al primer vol es va trencar l’art i no es va pescar res. En el segon vol, però, es va aconseguir una gran quantitat de peixos.

Darreres Notícies

Gran èxit a la tirada a l’art del Xino-Xano d’aquest diumenge. Molta participació als dos vols, expectació des del passeig, un dia radiant, amb sol i mar plana, i fins i tot una calor fora del normal per aquesta època de l’any.

L’únic punt negatiu va ser que al primer vol es va trencar l’art i no es va pescar res. En el segon vol, però, es va aconseguir una gran quantitat de peixos, tot i que, a diferència del que és habitual, ni un sonso.

Miquel Joancomartí mostrant el peix aconseguit (NRLL)

Un membre del Xino-Xano, Miquel Joancomartí, afegeix que des de la penya també estan molt satisfets de la gran quantitat de persones que han participat a la tirada aquest diumenge, especialment molt de jovent i famíliesEls participants també han quedat molt satisfets. Nosaltres hem pogut parlar amb alguns, a qui podeu escoltar en l’arxiu adjunt.

Veïns col·laborant amb la tirada a l’art (NRLL)

El matí va acabar amb un bon esmorzar per a tothom que havia ajudat a estirar l’art i també es va poder vendre el peix que havia sobrat per finançar les activitats del Xino-Xano. Val a dir que per a la tirada a l’art, l’entitat sempre compta amb la necessària col·laboració dels pescadors de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist