28 C
Lloret de Mar
La Marta Romeu, coneguda com a Tramma.

La Tramma i l’Odie posen l’accent artístic a la Festa de la Cultura

La gala es complementa amb les actuacions de l'Ainhoa Sánchez i la Berta Gámez.

La Marta Romeu, coneguda com a Tramma.

Darreres Notícies

La Festa de la Cultura Lloretenca comptarà amb les actuacions de la Tramma, l’Ainhoa Sánchez i la Berta Gámez, a més de l’artista Odie, que anirà creant un mural durant la vetllada.

A més, en el decurs de la gala, es farà un reconeixement a diversos cantants i al mateix Odie, a més dels escriptors de Lloret o vinculats amb la vila.

Per tant, aquesta festa de la cultura -a més de lliurar el Sa Gavina i els premis literaris, de blogs, microrelats i el Joan Llaverias- tindrà un elevat nivell artístic.

La Marta Romeu, coneguda com a Tramma, actuarà a la part final. Explica que “cantaré dues cançons del meu nou disc, amb un format més íntim”.

La festa de la cultura lloretenca comptarà amb dues cantants més: l’Ainhoa Sánchez i Berta Gámez. Una i altra van actuar el passat estiu a Lloret, dins la iniciativa ‘Arts de carrer’.

L’Ainhoa Sánchez avança que “cantaré dues cançons, una és nova, ‘Cada vez que te vas’, espero que vingueu”.

La Berta Gámez, que és de Blanes, afegeix que “estic molt contenta i agraïda a l’Ajuntament per deixar-me participar”.

L’Odie, especialitzat en pintar murals, passarà la gala fent una creació en directe a l’escenari. “Hem acordat que pintaré el premi que s’entrega a dins de la sorra amb el mar de fons”, exposa.

La festa de la cultura lloretenca serà presentada, de nou, per en Carles Gilibets, director del festival Som de Mar. Avança que “és un orgull tornar a presentar aquesta festa del meu poble, serà una nit molt especial, i després de molt de temps ens podrem veure les cares sense restriccions”.

Tot a punt per a la Festa de la Cultura Lloretenca, que lliurarà el 34è guardó Sa Gavina, que es guarda en el secret més absolut. La festa, amb accés gratuït amb invitació ([email protected]), és aquest dissabte al Teatre a les 19:30h.

spot_img

El + Vist