7.6 C
Lloret de Mar

La Trastukada d’aquest any començarà al passeig de Sa Caleta, davant del Vela Mar

La convocatòria és aquest dissabte a les 18 hores i aquest cop es comptarà amb un recorregut més llarg gràcies a la bona col·laboració dels bars de Lloret.

Trastukada 2021 (Joventut Sa Romana)
Trastukada 2021 (Joventut Sa Romana)

Darreres Notícies

Joventut Sa Romana organitza una nova edició de la Trastukada de Festa Major amb moltes sorpreses i novetats. La més destacada és que la convocatòria és al passeig de Sa Caleta, davant del Vela Mar, des d’on sortirà el correbars a les sis de la tarda.

Un dels responsables de l’organització, Antonio Fernández, remarca la col·laboració que han tingut tant d’espònsors com, sobretot, de diferents bars que han volgut participar a l’activitat.

 “Hi ha hagut una quantitat de bars i establiments increïbles, que ens han donat una facilitat increïble i, fins i tot, alguns ens han vingut a trobar, cosa que anys enrere no ens havíem trobat”

Antonio Fernández

Per ambientar la festa, hi haurà dues colles de percussió: la colla de batucada de la UdG i la nova colla lloretenca, Kalatrons.

La batucada a la Trastukada 2021 (Joventut Sa Romana)
La batucada a la Trastukada 2021 (Joventut Sa Romana)

Joventut Sa Romana espera molta afluència de participants, com sempre, ja que és una activitat que asseguren que els lloretencs de totes les edats se senten molt seva.

“No només és per jovent, tenim inscripcions de 50 i 60 anys, i és molt positiu que sigui una activitat per al poble i la gent s’hi sent molt identificada”

Antonio Fernández

La Trastukada d’aquest any tindrà una ruta una mica més llarga i passarà per un lloc emblemàtic com és el passeig Verdaguer, que era una demanda dels participants. La convocatòria és aquest dissabte a les sis de la tarda al passeig de Sa Caleta, davant del Vela Mar, i el recorregut acabarà a la zona de barraques, on es faran els concerts de Festa Major. L’únic requisit per poder comprar tiquets és ser major d’edat.

Per sol·licitar informació, es pot contactar amb l’entitat a través del correu  [email protected].

spot_img

El + Vist