11.9 C
Lloret de Mar

La trobada gegantera de Festa Major, posposada per la pluja, es farà aquest dissabte

A les 16.30 hores es farà una plantada de gegants a la plaça Pere Torrent i, una hora més tard, començaran una cercavila que acabarà al mateix lloc. Hi participen 10 colles.

Els gegants, ara fa un any
Els gegants, ara fa un any

Darreres Notícies

L’Associació de Gegants i Capgrossos de Lloret organitza aquest dissabte una trobada gegantera amb la participació de 10 colles. A més d’ells i la Colla Gegantera de Lloret, també n’hi haurà altres vingudes de Blanes, Santa Coloma de Farners, Salt, Mataró, Taialà, Anglès, Port de la Selva i Can Fornaca.

servicios profesionales jimenez

Plegades, es reuniran a la plaça Pere Torrent, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, per fer la plantada de gegants. Una hora més tard, començaran una cercavila que durarà al voltant d’una hora.

Passaran per diferents carrers del centre de la vila, amb inici i final a la mateixa plaça Pere Torrent, segons el vicepresident de l’Associació de Gegants i Capgrossos, Joan Viladevall.

Aquesta trobada s’havia programat pel passat 18 de novembre, pels actes de la Festa Major de Sant Romà. La pluja va obligar a suspendre l’activitat i s’ha decidit recuperar-la aquest cap de setmana.

Des de l’entitat conviden a tothom a participar d’aquesta trobada de gegants. Començarà, recordem, aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda a la plaça Pere Torrent.

spot_img

El + Vist