30.1 C
Lloret de Mar

La Virgueria preestrenarà ‘El Missioner’ a Lloret, abans de presentar-lo al Festival Grec

La companyia passa tota la setmana fent una residència al Teatre de Lloret i demà al vespre, a les 20 hores, farà la representació.

-

Els videoclips són com els antics missioners cristians, colonitzadors culturals disposats a generar estereotips de gènere, de classe i de raça. Aquesta és la premissa de l’espectacle El Missioner, que es podrà veure aquest divendres al Teatre de Lloret.

De fet, durant tota la setmana, la companyia La Virgueria és a les instal·lacions lloretenques per acabar de preparar aquest espectacle, que es preestrenarà al nostre municipi. Després, es podrà veure al Festival Grec de Barcelona, del 12 al 14 de juliol. 

Assaig avui de l'obra EL MISSIONER avui al Teatre de Lloret
Assaig avui de l’obra EL MISSIONER avui al Teatre de Lloret

El regidor del Teatre, Albert Robert, valora molt positivament que la companyia confiï un cop més amb Lloret de Mar.

“La Virgueria gairebé ja són afiliats nostres, estem molt contents que sempre pensin amb el Teatre de Lloret i ells crec que també estan contents que sempre els tinguem les portes obertes”

Albert Robert

El regidor remarca que la proposta de La Virgueria s’adreça a un públic jove.

“Volem que els joves que estan en un moment important de decidir el seu futur també tinguin un espai dins el món de la cultura i puguin gaudir, en aquest cas amb l’obra de La Virgueria”

Albert Robert

L’obra reflexiona des de la ironia sobre els valors i entramats de la indústria musical, amb l’objectiu de prendre’n consciència i deconstruir-los. A Lloret, es podrà veure demà al vespre, a les vuit, i l’entrada val 16 euros.

- Publicitat -