13.5 C
Lloret de Mar

La World Travel Market deixa bones sensacions de cara a la temporada 2023

L'alcalde, Jaume Dulsat, confia en què l'estiu vinent es podran recuperar xifres prepandèmia pel que fa al mercat britànic.

L'estand de Catalunya a la World Travel Market d'aquest any
L'estand de Catalunya a la World Travel Market d'aquest any

Darreres Notícies

Bones sensacions a la World Travel Market de Londres. L’alcalde, Jaume Dulsat, torna de les terres angleses amb optimisme, perquè assegura que hi ha bones perspectives per a la propera temporada.

D’una banda, Lloret de Mar espera poder recuperar el pes del mercat britànic després de la pandèmia i, de l’altra, es preveu una bona temporada malgrat el context econòmic actual.

“Tot i les amenaces macroeconòmiques, tot i l’alta inflació i tot i els problemes energètics, veiem que el sector turístic té ganes de seguir treballant i les perspectives són bones”

Jaume Dulsat

Pel que fa a la recuperació del mercat britànic, Jaume Dulsat reconeix que aquest 2022 no han estat a temps de poder arribar a xifres d’abans de la pandèmia, perquè és un mercat que sol reservar amb molta antelació. Però és molt optimista de cara a la temporada vinent.

“Crec fermament que a partir de l’any que ve recuperarem xifres d’estabilitat amb el mercat britànic més semblants al 2019 i no deixa de ser un mercat important per a la destinació”

Jaume Dulsat
Una reunió de l'Aliança de Municipis Turístics en el marc de la World Travel Market (AMT)
Una reunió de l’Aliança de Municipis Turístics en el marc de la World Travel Market (AMT)

La World Travel Market de Londres, que ha celebrat la 43a edició, es considera la fira més gran del món i es destina només al públic professional. Des de dilluns fins avui dimecres, representants de la destinació han estat al centre de congressos i exposicions Excel London per dur a terme reunions diverses amb operadors, periodistes i agències, entre altres.

I és que Lloret de Mar no hi falta mai, juntament amb la marca Costa Brava, dins l’estand de Catalunya.

spot_img

El + Vist