11.2 C
Lloret de Mar
Irene Soler, passant el confinament a casa els pares

L’actriu i dramaturga Irene Soler ha fet un curtmetratge sobre com viuen el confinament els més petits

La lloretenca passa el confinament aquí Lloret, a casa els seus pares, on passava uns dies de descans després d'acabar temporada a Barcelona amb 'El Funeral'.

Irene Soler, passant el confinament a casa els pares

Darreres Notícies

L’actriu i dramaturga lloretenca Irene Soler ha fet un petit curtmetratge per mostrar com viuen el confinament els més petits de la casa. Ho ha fet per participar a un festival iniciat arran del confinament i anomenat Cuarentena Film Festival, on es presenten produccions de dos minuts de durada.

La Irene té un nadó que acaba de complir nou mesos i assegura que el confinament amb infants tan petits és molt complicat. De fet, tots els que apareixen al curtmetratge tenen com a màxim dos anys.

El curt es titula Héroes de medio metro i es pot veure a través de la plataforma Vimeo o bé al perfil d’Instagram del Cuarentena Film Festival.

L’actriu està passant el confinament aquí Lloret, perquè quan es va decretar l’estat d’alarma havia acabat la temporada de l’obra El Funeral a Barcelona, amb l’actriu Concha Velasco, i passava uns dies a casa els seus pares. D’altra banda, hi havia diversos espectacles infantils seus que estaven actius i assegura que havent-los hagut d’aturar la situació és molt complicada a nivell econòmic.

De fet, assegura que el seu sector serà un dels més afectats per la crisi del coronavirus, perquè no saben quan podran tornar a omplir teatres: “Estem tots bastant preocupats, perquè s’ha parat tot (…) I quan tot torni a la normalitat, quan tardarà la gent en atrevir-se a tornar a anar al teatre, que estàs butaca amb butaca amb altres persones? Quan començaran a tornar a arrencar les obres i a tornar a donar-nos diners? És que pot tardar moltíssim“.

Ara, però, intenta evitar l’angoixa i viure el dia a dia per anar veient com evoluciona tot plegat.

Aquests dies, això sí, aprofita per escriure molt i pensar nous projectes. L’actriu i dramaturga lloretenca posa de relleu que en el confinament la cultura està tenint un pes molt important a totes les llars i demana que, un cop passi tot, la gent segueixi valorant-la com es mereix.

spot_img

El + Vist