12.4 C
Lloret de Mar
Papirus

L’actriu lloretenca Cristina Aguirre porta a Lloret l’espectacle familiar ‘Papirus’

Serà aquest diumenge, a les 17.30 hores, i l'entrada val 6 euros. Fa 11 anys que es va crear l'obra, que és pionera en la manera d’adreçar-se al públic infantil.

Papirus

Darreres Notícies

 

La lloretenca Cristina Aguirre, actriu professional formada a l’Aula Municipal de Teatre, actuarà aquest diumenge a Lloret amb el premiat espectacle familiar Papirus, amb el qual ha recorregut tot el món.

Ella mateixa ha explicat que és una obra pionera en la manera d’adreçar-se al públic infantil: perquè no hi ha diàleg i perquè s’utilitza una cosa tan simple com el paper per explicar tota una història.

L’obra parla de l’amistat, la guerra, els temors, els sentiments i l’esperança. El fil conductor són un carregador del moll i una pagesa que es troben per casualitat escapant de la guerra. I ho expliquen amb sentit de l’humor i molta creativitat. Cristina Aguirre assegura que l’espectacle és sorprenent i divertit per al públic infantil però també per als adults.

 

Papirus, de la companyia Xirriquiteula Teatre, es va crear fa onze anys i la Cristina i en Claudio Levati són la tercera parella que la interpreta, que van assumir el repte el 2008. En tot aquest temps, han estat a Dinamarca, Alemanya, Holanda, Síria, Líban, França, Itàlia, Portugal, Suïssa, Israel, Colòmbia, Cabo Verde i Xina.

A Lloret arriba aquest diumenge, a dos quarts de sis de la tarda, al teatre municipal. L’entrada val sis euros.

spot_img

El + Vist