Dimarts, 2 març 2021
12 C
Lloret de Mar
Roger Mas

L’actuació de Roger Mas obre aquest divendres el cicle de concerts a Santa Cristina

La primera actuació serà aquest divendres, amb un concert del reconegut cantautor Roger Mas.

Roger Mas

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Aquesta setmana comencem el mes d’agost, en què l’obreria de Santa Cristina organitza el cicle de concerts d’estiu al paratge, amb actuacions a la Plaça del Pi i a l’ermita. Com és habitual, el cartell compta amb quatre sessions repartides al llarg del mes. La primera és aquest divendres, amb el popular cantant Roger Mas.

La resta de concerts que s’han programat són els següents. El dia 9 pujaran a l’escenari Pepet i Marieta, mentre que el dia 16 serà el torn del duet format per Manel Camp i Gemma Abrié. El programa es tancarà el 23 d’agost, amb “Dolça Catalunya”. Serà amb l’Orquestra de Cambra Harmonia, sota la direcció del reconegut Albert Deprius. L’Obrer Major de Santa Cristina, Arseni Frigola, destaca que “hi ha una mica de tot, és un programa bastant complert i que pot agradar a tothom”.

Cartell dels concerts del cicle

Com diem, el primer concert anirà a càrrec de Roger Mas, que presenta el seu treball titulat “Parnàs”. El cantautor, nascut a Solsona, va iniciar estudis de música quan només tenia 5 anys. Al llarg de la seva carrera, ha presentat una desena de discos. Segons Arseni Frigola, la seva música crearà un ambient molt especial a la Plaça del Pi.

Tots els concerts del cicle “Música a Santa Cristina” es faran els divendres, a les 22:30h, a la Plaça del Pi, excepte l’últim, que es farà a l’interior de l’ermita. El preu de cada espectacle és de 15 euros. Els bitllets es poden adquirir de manera anticipada al Museu del Mar. A més, cal destacar que abans i després de cada actuació hi haurà servei de restauració.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica