18.1 C
Lloret de Mar
Els acusats del crim, a l'audiència de Girona

L’acusat del crim de Lloret diu que no volia matar el jove italià quan li va clavar la coça al cap: “Va ser un accident”

El processat afirma que es va assabentar de la mort del jove quan ja estava detingut i que li va "saber molt greu".

Els acusats del crim, a l'audiència de Girona

Darreres Notícies

L’acusat de matar el turista italià d’una coça a la discoteca St. Trop de Lloret de Mar al 2017 ha afirmat que el grup de la víctima el va atacar primer, que es va sentir rodejat i es va “encegar” i que, per això, va propinar cops al seu voltant, sense apuntar al cap.

En declaracions recollides aquest dimecres a l’Audiència de Girona, explica que “va ser una reacció, no sabia ni on era i el vaig picar automàticament”.

El processat ha argumentat que en cap moment es va imaginar que estava malferit i que quan el personal de seguretat els va fer fora de la discoteca es va quedar una estona allà queixant-se que era “injust” que l’expulsessin a ell i als seus amics quan “la baralla l’havien començat els altres”.

El processat, que nega coneixements d’arts marcials i ha demanat perdó a la família de la víctima, s’enfronta a 24 anys de presó per assassinat.

El fiscal Víctor Pillado demana 24 anys de presó per assassinat per a un dels acusats, el mateix que sol·licita l’acusació popular en nom de l’ajuntament de Lloret de Mar representada pel lletrat Manel Mir.

L’advocat de l’acusació particular en nom de la família de la víctima, Francesc Co, i la Fecasarm són els únics que també acusen l’altre jove com a còmplice l’assassinat. S’enfronta a 15 anys de presó.

La defensa del principal acusat, encapçalada pel lletrat Carles Monguilod, sosté que no tenia intenció de matar el turista italià i que va ser una imprudència. L’advocat de la defensa de l’altre processat, Sergio Noguero, sol·licita l’absolució.

Després de les declaracions dels acusats, aquest dijous ha estat el torn de les conclusions, els informes i l’entrega de l’objecte del veredicte al jurat popular, que es retirarà a deliberar.

spot_img

El + Vist