11.3 C
Lloret de Mar

L’ADF comença la campanya per enretirar el borrissol del pollancre amb l’objectiu de reduir el risc d’incendi

Si algú té coneixement d'alguna concentració important de borrissol pot contactar amb l'ADF a [email protected] o al telèfon 690 78 20 95.

Ja ha començat la campanya de neteja del borrissol dels pollancres
Ja ha començat la campanya de neteja del borrissol dels pollancres

Darreres Notícies

Com cada any per aquestes dates, l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) ha començat la campanya per enretirar el borrissol del pollancre. Una campanya destinada a minimitzar l’amenaça a la possible ignició dels incendis, ja que molts focs en aquesta època de l’any són per aquesta causa, tal com apunta el coordinador de l’ADF de la Selva marítima, Enric Martínez.

Des de l’ADF fan una crida a la població perquè si algú té coneixement d’alguna ubicació amb concentració important de borrissol els ho faci saber al correu electrònic [email protected] o bé al telèfon 690 78 20 95. A més, duen a terme la neteja a punts habituals, tot i que aquest cop hi ha menys zones que l’any passat.

L’ADF fent neteja de borrissol (ADF)

Enric Martínez ha explicat que la campanya consisteix en remullar el terra i el mateix pollancre per retirar tot el borrissol, seguint les indicacions dels Agents Rurals. I ha afegit que aquest any ja hi ha hagut dos petits incendis al Baix Empordà per culpa del borrissol.

D’altra banda, l’ADF va fer tasques de neteja i desinfecció de la residència de gent gran Continental ahir dilluns, a petició de la mateixa residència per evitar contagis de Covid-19.

L’ADF desinfectant la residència Continental (ADF)

Recordem que tan bon punt va esclatar l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus, l’entitat es va posar a disposició de l’Ajuntament per ajudar en totes les tasques que pogués.

Aquests dies l’ADF també segueix recollint arbres caiguts per la borrasca Glòria a principis d’any i aviat començarà a informar les urbanitzacions de la campanya dels Agents Rurals Autoprotegeix-te, és la teva responsabilitat, que s’impulsa cada any abans de Sant Joan.

spot_img

El + Vist