10.4 C
Lloret de Mar
Jordi Pina, durant el judici del procés

L’advocat Jordi Pina col·laborarà amb la presentació de la Taula per la República de Lloret

Serà aquest diumenge a les 12 hores, a l'Hostal Vila del Mar, al carrer de la Vila número 55.

Jordi Pina, durant el judici del procés

Darreres Notícies

La Taula per la República de Lloret es presenta aquest diumenge, a l’Hostal Vila del Mar. Serà en un acte que comptarà amb la presència de l’advocat Jordi Pina, advocat de Jordi Sánchez, Jordi Turull i Josep Rull en la causa del procés i autor del llibre El judici de la meva vida.

Gràcia Ferrer, representant d’Òmnium a la Selva Marítima, explica que volen tornar a tenir presència i treballar amb l’objectiu de fer realitat la República catalana. Durant la presentació, que es farà en format de vermut, es donaran a conèixer públicament les entitats i els partits polítics que formen part de la Taula per la República. A més, també es podrà gaudir d’una xerrada a càrrec de l’advocat Jordi Pina, que intercanviarà opinions amb els presents.

D’entitats, segons Gràcia Ferrer, fins al moment, n’hi ha vuit que formen part de la Taula per la República de Llroet. Són l’ANC, Òmnium Cultural, el Cineclub Adler, l’Associació de Puntaires, la Plataforma per la Pau, l’Obreria de Santa Cristina, el Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament (LEAD) i el Recull Rural i Artesà de Lloret (RRALL).

Pel que fa als partits polítics, hi participen Junts per Lloret, ERC, Força Lloret i la CUP. A més, també hi ha la presència del CDR de Lloret i hi ha la intenció de facilitar la col·laboració a persones particulars. L’acte, que presentarà Amaranta Gibert, es farà aquest diumenge a les dotze del migdia, a l’Hostal Vila del Mar, al carrer de la Vila número 55.

spot_img

El + Vist