18.1 C
Lloret de Mar
Cartell de l'Aplec dels Perdons

Laia Miranda, Mònica Palau, Anna Babio i Cristina Iborra, Obreres de Santa Cristina 2018

Les quatre noies prendran possessió del càrrec aquest diumenge, en el marc de l'Aplec dels Perdons.

Cartell de l'Aplec dels Perdons

Darreres Notícies

Laia Miranda, Mònica Palau, Anna Babio i Cristina Iborra són les noves obreres de Santa Cristina. Les quatre noies prendran possessió del càrrec aquest diumenge, en el marc de l’Aplec dels Perdons, que se celebra sempre el segon diumenge de Quaresma. Durant un any, les obreres seran les encarregades de representar l’Obreria de Santa Cristina, així com de tenir cura de l’ermita. Així ho ha explicat l’Obrer Major, Arseni Frigola.

Totes quatre seran les protagonistes de l’aplec de diumenge, que sempre atrau al voltant d’un miler de persones fins al paratge. El dia abans, però, se celebra la vigília amb un concert a l’església parroquial. En aquesta ocasió, actuarà la coral Harmonia. El concert és gratuït i començarà a les nou del vespre.

L’endemà, la jornada comença amb una caminada des de la plaça de l’Ajuntament fins a Santa Cristina, organitzada pel Xino-Xano. Un membre, Miquel Joancomartí, explica que es fa una parada per esmorzar a Fenals i que qui ho vulgui pot visitar els jardins de Santa Clotilde.

En arribar a Santa Cristina, hi ha la missa al migdia, on es fa el relleu d’obreres. Després hi ha sardanes amb la cobla Principal d’Olot i l’arrossada popular que prepara cada any la penya. Els tiquets es poden comprar al Puntet o a la barberia Reguant i valen vuit euros.

spot_img

El + Vist