31.3 C
Lloret de Mar
Signatura del conveni

L’Ajuntament actuarà d’una manera ràpida i efectiva per ajudar persones afectades per incidències laborals

Així ho recull el conveni signat divendres passat amb la Unió General de Treballadors.

Signatura del conveni

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret s’ha compromès a actuar d’una manera ràpida i efectiva a l’hora d’ajudar persones afectades per incidències laborals. Així ho recull el conveni signat divendres passat amb la Unió General de Treballadors.

A través d’aquest acord, es facilitarà l’accés als serveis socials i ocupacionals de la vila. S’adreça a aquells treballadors que puguin estar en risc d’emergència social a causa de situacions laborals com un ERO o impagaments. D’aquesta manera, sempre que es detecti una necessitat i sense petició prèvia, aquestes persones afectades podran rebre serveis socials i ocupacionals. Ho ha explicat Xavier Casas, secretari general d’UGT a les Comarques de Girona.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, valora el conveni de manera positiva tot i que espera no haver-lo d’activar mai. En aquest sentit, es mostra optimista i destaca les inversions que estan fent les empreses actualment a la destinació.

El conveni també promou el retorn al món laboral per part del treballador. Per tant, el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) comptarà amb una nova eina per afavorir els índexs d’inserció laboral. Ho ha explicat Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica.

La UGT fa dos anys que signa aquest conveni amb diferents municipis; de fet, ja l’ha firmat en el 60% de la província de Girona. Per exemple, ho ha fet a municipis com Blanes, Banyoles, Olot o Girona. A Lloret, la signatura del conveni es va fer divendres passat.

spot_img

El + Vist