18.8 C
Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar.

L’Ajuntament agilitza els tràmits en línia

S'incorpora la versió mòbil, es poden pagar online alguns tràmits i hi ha fitxes per a tràmits específics.

Ajuntament de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Des d’aquesta setmana, els usuaris que vulguin realitzar tràmits a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Lloret de Mar es trobaran amb un seguit de millores que han de permetre realitzar la gestió de forma més àgil i efectiva.

Una de les novetats és que, enlloc d’una instància general, ara hi ha més de 70 tràmits específics, des d’una llicència d’obres, la sol·licitud d’una beca o el canvi de titularitat d’una activitat.

Això permet que la persona interessada pugui realitzar directament el tràmit, ja sigui utilizant el cercador o a través de la temàtica. A més, també s’ha incorporat la possibilitat de realitzar el pagament en línia.

Una altra millora destacada és que a partir d’ara es podran realitzar els tràmits digitals des de qualsevol dispositiu, com el telèfon mòbil.

La voluntat de l’Ajuntament és consolidar el creixement de les tramitacions digitals, una tendència a l’alça que, amb la pandèmia de la Covid-19, s’ha incrementat de forma destacada. Abans de l’emergència sanitària, el percentatge dels tràmits electrònics representaven quasi la meitat, mentre que actualment s’arriba al 66%.

Aquest percentatge augmenta fins al 77% si comptem la presentació de factures electròniques. A més, la comunicació entre administracions que ja s’està realitzant 100% de forma electrònica.

En el que portem d’any, hi ha prop de 13.000 tramitacions electròniques per part de la ciutadania, entitats i empreses amb l’Ajuntament de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist

00:00
00:00
Empty Playlist