Dissabte, 28 novembre 2020
12.4 C
Lloret de Mar
El regidor d'Hisenda, ahir a la tarda

L’Ajuntament aprova la modificació de crèdit per apujar un 2,25% el sou dels empleats municipals

El govern municipal ja tenia 230.000 euros en un fons de contingència esperant que s'aprovés el Reial Decret. A més, la modificació destina 12.000 euros a l'ADF.

El regidor d'Hisenda, ahir a la tarda

Darreres Notícies

Lloret encén els llums de Nadal 2020

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre nou de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de 9 metres quadrats de regal que permet passar-hi per dins.

Lloret, el municipi gironí on han baixat més els delictes entre gener i setembre

Han baixat més de la meitat respecte de l’any passat, en què es van cometre 2.875 delictes, comparats amb els 1.284 d’enguany.

Un llibre recull les excavacions fetes durant més de 25 anys a Montbarbat

El jaciment destaca per la seva extensió, de més de 7.000 metres quadrats. Actualment se n’ha excavat només el 23%.

Esgotades les hores per vacunar-se de la grip al Puntet

Les persones que encara no us hagueu vacunat i ho vulgeu fer, podeu demanar cita fins el 22/12 al CAP de Lloret.

Joan Bertran: “recordo a Maradona com un jugador excepcional, en aquell partit va fer meravelles”

Amb la recent mort de Maradona, els lloretencs han recordat l’estada del reconegut futbolista a la nostra vila. Va ser als anys vuitanta, en què l’argentí va passar deu dies a Lloret de Mar per recuperar-se d’una hepatitis.

L’Ajuntament ha aprovat una modificació de crèdit d’un total de 242.000 euros. Uns diners que es destinen a dues coses: d’una banda, a l‘increment del salari dels treballadors municipals i, de l’altra, a l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

Pel que fa al sou dels empleats públics, a l’hora d’aprovar el pressupost del 2019, el consistori va posar en un fons de contingència 230.000 euros, perquè el Govern central ja havia anunciat l’increment salarial, però encara no havia aprovat el Reial Decret. 

Tal com va explicar en el ple d’ahir el regidor d’Hisenda, Albert Robert, el decret espanyol preveu l’increment d’un 2,25% del salari, mentre que queda pendent apujar-lo un 0’50% sempre i quan l’Estat i l’Ajuntament tanquin l’any en positiu. El regidor va matisar que tant l’increment salarial com l’aportació a l’ADF no van poder incloure’s a l’aprovació del pressupost d’aquest 2019.

El nou vehicle de l’ADF (ADF)

Pel que fa a l’aportació a l’ADF, arriba arran d’un dels acords entre l’equip de govern i el regidor no adscrit, Enric Martinez, per aprovar el pressupost. Són 12.000 euros que es destinen a adequar un vehicle com a camió d’extinció d’incendis. Enric Martínez, a banda de regidor, és coordinador comarcal i cap operatiu de l’ADF de Lloret.

La modificació de crèdit es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups, excepte el MILLOR i C’s, que es van abstenir.

Altres punts aprovats en el ple

El ple també ha aprovat, per unanimitat, el Pla de Millora Urbana d’ordenació volumètrica de l’hotel La Palmera. Això permetrà a l’establiment ampliar les habitacions de la primera a la quarta planta, reduint-ne el nombre total de 123 a 117. El punt ha servit per posar de manifest les obres que estan fent diversos hotelers de la vila per millorar les seves instal·lacions.

D’altra banda, s’atorga la compatibilitat a dos treballadors de l’Ajuntament perquè puguin fer tasques laborals fora del Consistori. Així doncs, Pere Figuereda, cap del Servei d’Obra Privada i Disciplina Urbanística, podrà exercir de docent a la Universitat de Girona; mentre que Joan Salvador podrà compaginar el seu càrrec com a arquitecte superior en règim d’interinatge adscrit a la secció d’Obra Privada i Disciplina Urbanística amb l’activitat privada puntual d’arquitecte fora de Lloret.

També en l’àmbit de recursos humans, 8 policies locals de Lloret de més de 59 anys han decidit jubilar-se de manera voluntària acollint-se al Reial Decret del Govern espanyol que va entrar en vigor al gener i que permet als agents municipals rebaixar l’edat de jubilació cobrant el 100% de la retribució. Aquests empleats de l’Ajuntament plegaran al llarg d’aquest 2019, anys en què el Consistori oferirà un total de 9 places per a la plantilla de la policia local.

SEGUEIX-NOS

5,260SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
13,084FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix 35.000 euros a Lloret de Mar

Manuel Romero, venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Lloret des del punt de venda ubicat al carrer Sant Pere, número 7.

L’hotel Rosamar Es Blau s’especialitza en reunions i esdeveniments

L’establiment, que va obrir les portes dos anys enrere, es prepara per reobrir el pròxim 2021, amb oferta pensada per al sector MICE.

Jutgen set acusats de segrestar durant 10 dies un veí de Lloret de Mar i reclamar un rescat d’1,5 MEUR

Cinc dels processats admeten que van colpejar i subministrar drogues a la víctima durant el captiveri. Els fets van passar al 2017.