18.5 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament busca un nou jutge o jutgessa de pau substitut

La convocatòria per fer la sol·licitud està oberta fins al 20 de gener, a l'OIAC o via telemàtica

El Jutjat de Pau
El Jutjat de Pau

Darreres Notícies

L’Ajuntament obre una convocatòria per trobar un nou jutge o jutgessa de pau substitut. Recordem que l’actual jutge de pau és Jordi Capdevila, que du a terme una tasca totalment vocacional, que consisteix en atendre el registre civil i emetre judicis de faltes.

servicios profesionales jimenez

Aquesta figura compta amb una persona substituta, que es renova cada quatre anys i ara s’ha obert de nou la convocatòria. El regidor Jordi Sais anima tothom que hi estigui interessat en presentar la sol·licitud a través de la pàgina web de l’Ajuntament.  

“Totes les persones interEssades en ocupar la plaça de jutge de pau substitut poden presentar la seva sol·licitud a través del web municipal”

Jordi Sais

Per poder presentar-s’hi cal tenir la nacionalitat espanyola, ser major d’edat i no estar incurs en cap de les causes d’incapacitat que estableix la Llei Orgànica del Poder Judicial. Per a més detalls, es pot consultar l’apartat d’anuncis de la seu electrònica, dins del web municipal. Un cop rebudes totes les sol·licituds, serà el ple qui designarà el nou jutge de pau substitut.

El termini per presentar propostes es tancarà dijous de la setmana que ve, 20 de gener. El tràmit es pot fer de manera presencial demanant cita prèvia a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) o bé per internet a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i, en cas de dubte, es pot demanar informació al 872 220 646

spot_img

El + Vist