11.2 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament celebra el primer ple per debatre l’estat de la ciutat

Tal com marca el Reglament d'Ordenació Municipal, cada any s'haurà de fer un ple extraordinari per debatre en quin punt es troba el municipi.

Ajuntament de Lloret
Ajuntament de Lloret

Darreres Notícies

Els grups municipals debatran sobre l’estat del municipi aquesta tarda. Ho faran en un ple extraordinari que és una novetat i que, a partir d’ara, s’haurà de fer un cop l’any. Així ho marca el ROM, el Reglament d’Ordenació Municipal, que s’ha aprovat aquest any i que recull aquesta sessió plenària a demanda d’alguns grups de l’oposició.

servicios profesionales jimenez

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que, a diferència del que és habitual, en aquesta sessió l’ordre d’intervenció serà al revés, és a dir, començarà el grup amb més regidors i acabaran els regidors no adscrits.

“Cada grup municipal i l’alcalde donaran la seva visió sobre en quin punt ens trobem com a municipi i cap a on anem”

Jaume Dulsat

El ple començarà a les vuit del vespre i es farà en format híbrid, és a dir, alguns regidors seran a la sala de plens, però altres seguiran la sessió des de casa, atesa la situació de pandèmia.

Abans, a les sis, es farà un altre ple extraordinari, en aquest cas per aprovar el pressupost del 2022, que encara ve molt marcat per la crisi del coronavirus.

Les dues sessions es podran seguir en directe pels canals virtuals de la ràdio, és a dir, la pàgina web, el Facebook Live i YouTube.

spot_img

El + Vist