7.4 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament convida les entitats a la revetlla que iniciarà la Capital de la Cultura Catalana

Aquest tret de sortida s'ha previst el 4 de febrer, a l'avinguda Josep Pla, amb la voluntat de "desubicar" les activitats que formin part de la celebració.

La presentació del logotip de la Capital de la Cultura Catalana.
La presentació del logotip de la Capital de la Cultura Catalana.

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha convidat les associacions culturals de Lloret a formar part d’una revetlla a principis de l’any que ve. La trobada permetrà donar el tret de sortida a la celebració de la Capital de la Cultura Catalana al llarg del 2023.

servicios profesionales jimenez

Cristian Fernández, regidor de Cultura, explica que tenen “amb moltes ganes de fer la revetlla i que s’hi impliquin les associacions, que són una part cabdal de la Capitalitat”.

La revetlla amb les associacions culturals, prevista el proper 4 de febrer, tindrà lloc a l’avinguda Josep Pla, a l’alçada de la plaça Domènec Moner. Allà, les entitats disposaran d’una caseta per mostrar les seves activitats, així com un escenari on podran actuar. A més, no hi faltaran els ingredients propis d’una festa com aquesta, com la coca.

La comissària de la Capital de la Cultura Catalana, Amaranta Gibert, subratlla que la voluntat és “desubicar les activitats, ja que tot Lloret és un espai susceptible de celebrar la Capitalitat”.

Les associacions interessades en sumar-se en aquesta revetlla de la Capitalitat tenen temps de respondre fins el 30 de desembre. A través del formulari que els hi ha enviat l’Ajuntament, en una carta, la qual s’ha fet arribar a tots les entitats culturals i religioses de la vila.

spot_img

El + Vist