7.3 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament crea una taula de treball per refer el pressupost per fer front a la crisi del coronavirus

El consistori valorarà quines partides de les que hi havia previstes es podran reduir i quines s’hauran d’incrementar, per refer el pressupost.

El restaurant Meeting tancat amb el missatge #joemquedoacasa
El restaurant Meeting tancat amb el missatge #joemquedoacasa

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha creat una taula de treball específica per refer el pressupost d’aquest 2020 i decidir quines accions es prenen per fer front a la crisi del coronavirus. L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que la taula la formaran representants de tots els grups municipals.

servicios profesionales jimenez

La taula s’ha emplaçat a reunir-se d’aquí a un parell de setmanes. Abans de la trobada, es treballarà amb els tècnics municipals per valorar quines partides de les que hi havia previstes es podran reduir, per exemple per l’estalvi energètic de tenir alguns equipaments tancats, i quines s’hauran d’incrementar, com ara les hores extra de la policia.

L’alcalde ha matisat també que abans de prendre alguna decisió en ferm, caldrà esperar a veure com evoluciona la crisi globalment i, en concret, l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol.

El que està clar és que un cop s’hagin decidit les mesures que cal impulsar, es convocarà un ple extraordinari monogràfic per aprovar el nou pressupost.

spot_img

El + Vist