11.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret es compromet a estudiar la petició d’Aspronis perquè s’aprovi una moció

Aspronis s'ha concentrat aquest dijous a la porta de l'Ajuntament per demanar suport polític per fer arribar les seves reclamacions de millora de finançament als governs central i català.

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha rebut aquest dijous els representants d’Aspronis, que reclamen millores de finançament com a entitat social que atén persones amb discapacitat.
La fundació presenta dues reclamacions concretes, tal com ha explicat el gerent d’Aspronis, Francesc Durà: d’una banda, que es descongelin les ajudes a les empreses del tercer sector per evitar el tancament dels centres de treball que donen feina a persones discapacitades; i, d’altra banda, que l’Estat els ajudi en assumir l’increment del salari mínim, que ha pujat fins als 900 euros.

Aspronis també va ser a Blanes ahir al matí (El Punt Avui)

Aquesta setmana, Aspronis ha visitat diferents ajuntaments del territori: Malgrat de Mar, Palafolls, Blanes i Lloret de Mar. Els han demanat suport polític, en fer arribar les seves reclamacions de millora de finançament als governs central i català.

Per part del consistori lloretenc, l’alcalde ha rebut aquest dijous els representants de la Fundació. S’ha compromès a estudiar la seva petició. La idea seria elaborar un manifest de suport, on s’hi podran sumar la resta de grups municipals.

Recordem que Aspronis atén més de 400 persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, així com altres col·lectius en risc d’exclusió i 1.200 infants en atenció precoç. La fundació compta amb una plantilla de 335 treballadors, dels quals una tercera part tenen discapacitat intel·lectual. En el cas de Lloret, Aspronis s’encarrega del manteniment dels jardins i la via pública des de fa anys.

spot_img

El + Vist