21.6 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret s’adhereix al Pacte contra la segregació escolar, impulsat pel Síndic de Greuges

S'hi han subscrit més d'un centenar d'ajuntaments, membres de la comunitat educativa i diputats. El document preveu, entre altres qüestions, 30 actuacions i 189 mesures concretes.

Pacte contra la segregació escolar
Pacte contra la segregació escolar

Darreres Notícies

Lloret s’adhereix al Pacte contra la segregació escolar. S’hi han subscrit més d’un centenar d’ajuntaments, membres de la comunitat educativa i diputats. El document preveu, entre altres qüestions, 30 actuacions i 189 mesures concretes.

El Departament d’Educació s’ha compromès a implementar-les durant aquesta legislatura. A més, hi ha un nou decret d’admissió d’alumnes per al curs vinent amb mesures específiques per combatre la segregació, com ara l’establiment d’una proporció màxima d’estudiants amb necessitats educatives específiques per a centres d’una mateixa zona.

Reunió de treball per al Pacte contra la segregació escolar, el juliol del 2018

En el gruix de mesures i accions també es recull la limitació de l’escolarització de matrícula viva a centres d’altra complexitat, així com la creació d’una oficina virtual d’escolarització. L’alcalde, Jaume Dulsat, creu que aquest pacte afavorirà Lloret en diferents aspectes.

L’alcalde recorda que les competències en Educació les té la Generalitat i que des de l’Ajuntament l’únic que poden fer és fer pressió.

La signatura del Pacte contra la segregació escolar, impulsat pel Síndic de Greuges en col·laboració amb el Departament d’Educació, es va fer aquest dilluns al Parlament.

spot_img

El + Vist