16.8 C
Blanes
El servei de bus, a càrrec de Sagalés

L’Ajuntament de Lloret suprimeix el servei de bus a les tardes i durant el cap de setmana

El motiu és la baixa o nul·la presència de passatgers a partir de les 14 hores.

El servei de bus, a càrrec de Sagalés

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ha decidit suprimir el servei de transport urbà a les tardes. La mesura ha entrat en vigor aquesta setmana. El motiu és que s’havia detectat que, arran de les restriccions de mobilitat, hi havia molts trajectes que feien el recorregut buit o pràcticament buit a partir de les 2 de la tarda, segons el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

Des d’aquest dilluns, 30 de març, el servei de totes les línies és només matinal, fins a les 14 hores. A més, també se suprimeix el servei de dissabte, a causa igualment de la baixa demanda. Per tant, no hi haurà servei de bus urbà durant el cap de setmana fins a nou avís.

circo de las estrellas
El servei de bus a Lloret de Mar, en una foto d’arxiu (font: Ajuntament).

Cal recordar que, arran de la crisi sanitària de la COVID-19, i seguint les instruccions del Govern espanyol i la Generalitat, ja va reduir el servei de transport urbà en un 50%. La voluntat del consistori és anar fent un seguiment dels usuaris per ajustar el servei allà on sigui necessari, especialment en les franges horàries de persones que han de fer desplaçaments laborals o de primera necessitat i aplicar, a la vegada, les mesures que permetin minimitzar els espais de possibles contagis. En aquest sentit ha recordat que el servei de transport urbà de Lloret de Mar segueix totes les mesures d’higiene i precaució recomanades per evitar el contagi del coronavirus.

Hem d’afegir que l’Associació de Taxistes de Lloret ha adoptat noves mesures. Ha col·locat mampares de separació a dins del vehicle per evitar el contacte directe amb els clients. La mesura és una iniciativa d’aquesta entitat i està costejada per cada taxista.

La mampara, col·locada als taxis (font: Cristian Fernández).

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist