4.2 C
Lloret de Mar

Es torna a engegar l’Ajuntament dels Infants

Els alumnes, de 10 i 11 anys, s'han conegut aquest dilluns, en la sessió de constitució.

-

Treballar per millorar el medi natural de Lloret de Mar. Aquest és l’encàrrec que ha fet l’alcalde a l’Ajuntament dels Infants, que acaba d’engegar motors amb novetats en el funcionament i una enquesta prèvia als alumnes de 5è de Primària.

La primera trobada que s’ha fet aquest dilluns, en què els regidors, de 10 i 11 anys, s’han conegut entre ells a través de jocs. Representen les classes de 5è de totes les escoles de Lloret: Pompeu Fabra, Esteve Carles, Pere Torrent, Àngels Alemany, Institut-Escola i la Immaculada Concepció. Donen veu, per tant, a uns 375 alumnes.

Al llarg dels propers mesos, els regidors de l’Ajuntament dels Infants treballaran aquest projecte. El punt i final serà un plenari en què l’Ajuntament dels Infants aprovarà el projecte final, per tal que es faci realitat.

En edicions anteriors, l’Ajuntament dels Infants ha permès millorar les zones verdes del municipi, crear itineraris segurs fins a les escoles, ha dissenyat el parc infantil de la plaça dels Germans Maristes o bé ha impulsat una campanya de reciclatge i de sensibilització en la recollida d’excrements de gos al carrer.

Les agències de viatges recuperen el ritme de reserves de la prepandèmia

Això conclou la principal patronal del sector a Espanya, l’ACAVE, que ha donat a conèixer una enquesta feta entre 450 agències amb motiu de la fira de turisme de FITUR.

Avui comença un cicle de tallers per a dones migrants de Lloret

La sessió d’aquest divendres s’ha centrat en explicar quines ajudes econòmiques tenen a la seva disposició -per exemple, en cas d’estar aturades o per poder accedir a la renda garantida- i com fer-ne els tràmits.

Jordi Martínez, sobre ‘El diablo cojuelo’: “un espectacle divertit amb teatre clàssic espanyol i pallassos”

L’obra -que aixeca el teló aquest dissabte del Teatre de Lloret- reuneix personatges del segle XVII amb pallassos del segle XXI que viatgen per una Espanya esperpèntica.
- Publicitat -