4.2 C
Blanes
Els assistents a la reunió d'aquest dimecres, entre representants de l'Ajuntament i del Consell Veïnal.

L’Ajuntament destinarà 800.000 euros dels Pressupostos Participats a la compra d’habitatge social

També comprarà un nou local per al Centre de Distribució d'Aliments, ubicat provisionalment al pavelló d'esports.

Els assistents a la reunió d'aquest dimecres, entre representants de l'Ajuntament i del Consell Veïnal.

Darreres Notícies

Compra d’habitatge social per a famílies en risc d’exclusió i la compra d’un nou local per al Centre de Distribució d’Aliments, a més d’un espai per donar roba de Càritas i un altre per al Centre Obert per a joves. A aquestes finalitats socials es destinarà 1 milió d’euros dels Pressupostos Participats, tal i com va decidir el Consell Veïnal.

Aquesta setmana -en concret, dimecres- l’Ajuntament ha explicat als representants dels veïns les propostes concretes per a les quals serviran els diners del Pressupostos Participats del 2020 i de l’any passat, que sumen plegats un milió d’euros.

detall propostes consell veinal
Les propostes, exposades en la reunió

L’alcalde Jaume Dulsat assenyala que la finalitat és fer un Lloret “socialment més just”. Afegeix que “no pot quedar ningu pel camí, molta gent ho passa i ho passarà malament, hem de dedicar més diners a ajudar els veïns”.

La partida més elevada, de 800.000 euros, serà per a la compra d’habitatge social. 120.000 euros per a unes noves instal•lacions del centre obert per a joves; 68.000 euros per a l’adquisició d’un nou local on anirà el Centre de Distribució d’Aliments (CDA) -actualment a la seu provisional del pavelló d’esports municipals-; i els 12.000 euros restants per adequar un local que faci de rober de Càritas, situat al costat del mercat municipal.

Segons fonts municipals, la decisió –proposada per l’Ajuntament- s’ha pres per unanimitat. El proper pas és portar-ho al ple. La regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, agraeix l’esforç del Consell Veïnal en cedir el pressupost i espera que “posem fil a l’agulla abans d’acabar l’any amb aquestes inversions”.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist