5 C
Lloret de Mar
Un agent (Policia Local de Lloret de Mar)

L’Ajuntament dotarà la policia local de dos agents més per compensar la mancança de personal

Recentment hi ha hagut diverses jubilacions al cos i, a més, fa temps que arrossega una manca de personal, malgrat l’increment de les demandes de la ciutadania.

Un agent (Policia Local de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

L’Ajuntament ampliarà la plantilla de la policia local amb dos agents més aquest 2021. És el principal canvi que suposa la modificació de la plantilla de personal que s’ha aprovat al ple d’aquest dilluns.

El regidor de Recursos Humans, Xavi Flores, ha argumentat que recentment hi ha hagut diverses jubilacions al cos i, a més, fa temps que arrossega una manca de personal, malgrat l’increment de les demandes de la ciutadania. Per això s’ha decidit dotar de dues places més de sergent a l’estructura organitzativa de la policia local. Per fer-ho possible, s’ha fet una modificació del catàleg de llocs de treball i oferta pública d’ocupació de l’Ajuntament de Lloret.

L’altre canvi que s’ha fet amb l’aprovació del ple va encaminat a diferenciar el servei de secretaria i el de serveis jurídics.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.