8.2 C
Blanes
Uns dels bancs col·locats

L’Ajuntament està col·locant els bancs del passeig marítim que van quedar malmesos pel temporal Glòria

A més, aquests dies es fan tasques de manteniment de totes les voreres del municipi, de manera que es canvien els panots malmesos.

Uns dels bancs col·locats

Darreres Notícies

L’Ajuntament està col·locant tots els bancs del passeig marítim. Durant els últims dos anys, en algunes zones hi ha hagut tanques provisionals, perquè alguns bancs van quedar malmesos o, fins i tot, van arribar a desaparèixer a causa del temporal Glòria.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, argumenta que han tardat a poder-los tornar a col·locar perquè són bancs elaborats exclusivament per a Lloret de Mar.

“Són uns bancs que estan fets i dissenyats exclusivament per aquí Lloret i, per tant, el procés per tornar-ne a tenir no ha estat fàcil, però ara ja els tenim tots i s’estan col·locant”

Albert Robert

La previsió és que estiguin col·locats els bancs de tot el passeig en el termini màxim de quatre setmanes.

D’altra banda, l’Ajuntament ha començat les tasques de manteniment de les voreres d’arreu del municipi. En aquest sentit, s’estan canviant els panots malmesos.

“Hem començat una campanya per reparar el màxim de panots possibles de les voreres de tot el municipi”

Albert Robert

Tal com ha explicat el regidor, els treballs han començat a Fenals, però s’aniran duent a terme a tots els barris del municipi. El cost total és de 500.000 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist