24.4 C
Lloret de Mar
La regidora Marina Nicolàs, als estudis

L’Ajuntament està tranquil davant la denúncia per deixadesa presentada per Lloret Blau

Des de l’Ajuntament, però, la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, assegura que el consistori ha fet les actuacions pertinents.

La regidora Marina Nicolàs, als estudis

Darreres Notícies

L’Ajuntament està tranquil davant la denúncia de l’entitat de conservació de Lloret Blau. Recordem que la urbanització critica la deixadesa del consistori i l’acusa de no actuar per netejar una sèrie de parcel·les, amb el risc d’incendi que això provoca.

Des de l’Ajuntament, però, la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, assegura que el consistori ha fet les actuacions pertinents i, a través d’un pla d’acció que dura quatre anys, garanteix el manteniment i la neteja de les parcel·les municipals de totes les urbanitzacions de Lloret.

Pel que fa a les parcel•les privades, la regidora ha recordat que la responsabilitat del consistori és subsidiària i, per tant, els màxims responsables són els propietaris. Tot i així, ha afegit que treballen per signar un conveni amb el Consell Comarcal de la Selva que faciliti les actuacions pertinents.

A més a més, ha afegit que l’obligació de l’entitat de conservació és requerir als propietaris que facin la neteja pertinent de les seves finques i no consta que s’hagi fet. Davant de tot plegat, la regidora es mostra tranquil·la.

L’entitat de conservació de Lloret Blau ha interposat la demanda contra l’Ajuntament davant dels jutjats de Girona.

spot_img

El + Vist