6.4 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament estudia donar llicències temporals a les discoteques perquè puguin obrir

El Govern municipal argumenta que el problema és purament tècnic i jurídic i que la voluntat política és ajudar tots els sectors afectats per la crisi del coronavirus.

Un local d'oci nocturn tancat, a l'avinguda Just Marlès
Un local d'oci nocturn tancat, a l'avinguda Just Marlès

Darreres Notícies

L’Ajuntament està valorant poder fer autoritzacions temporals d’activitat de bar per a les discoteques o sales de festes del municipi. D’aquesta manera, podrien obrir amb totes les mesures mentre durin les restriccions per la pandèmia. Així ho assegura el regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais.

“És un debat molt tècnic i jurídic, no és una qüestió política. La voluntat de l’Ajuntament d’ajudar tots els sectors afectats hi és i hi serà”

Jordi Sais

Recordem que el sector de l’oci nocturn està tancat des de fa més d’un any, quan va esclatar la crisi del coronavirus. En declaracions a la ràdio, el representant a la vila, Richard Bentham, criticava que l’Ajuntament lloretenc no concedeixi permisos a aquests establiments perquè puguin obrir.

El regidor Sais matisa que el problema ve donat perquè a l’avinguda Just Marlès –on hi ha la immensa majoria d’aquests locals- el POUM no permet dur-hi a terme l’activitat de discoteca o sala de festes. Les actuals, estan amb “ús disconforme” i, per tant, si canvien l’activitat, potser no podrien recuperar la llicència com a discoteca.

“A l’avinguda Just Marlès les activitats de discoteca i sales de festa estan amb ús disconforme i amb la possibilitat de fer l’activitat de bar podria ser contradictòria amb el que diu el POUM”

Jordi Sais

El regidor remarca que es tracta d’un problema purament tècnic i jurídic i que ja s’hi està treballant, perquè l’Ajuntament vol ajudar tots els sectors afectats per la pandèmia.

Si s’acaba atorgant aquesta llicència temporal, els locals d’oci nocturn podran obrir com a bars mentre durin les restriccions per la pandèmia.

spot_img

El + Vist