15.6 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament exigeix a les administracions supramunicipals millores per a la mobilitat de Lloret

Així s'ha aprovat a partir d'una moció de l'equip de govern, que ha estat aprovada amb el suport de tots els grups excepte Lloret en Comú.

El ple d'aquest dilluns
El ple d'aquest dilluns

Darreres Notícies

L’Ajuntament exigirà al Govern de la Generalitat i a la resta d’institucions del país que s’impulsin solucions per a la problemàtica de mobilitat del municipi. Així s’ha aprovat al ple d’aquest dilluns, a partir d’una moció presentada per l’equip de govern.

servicios profesionales jimenez

Malgrat que la proposta ha generat un extens debat, finalment ha comptat amb el vot favorable de tots els grups, excepte de Lloret en Comú. El que no ha prosperat és una esmena de Cs, que reclamava que l’Ajuntament es manifestés a favor de convocar una consulta popular sobre l’arribada de la C-32 al municipi.

Tots els grups, fins i tot Lloret en Comú, han coincidit en la necessitat de buscar mesures que puguin solucionar els problemes de mobilitat que hi ha a Lloret, especialment durant la temporada alta. Els comuns, però, han criticat que l’objectiu de la moció era poder reclamar l’arribada de l’autopista a Lloret, projecte que veuen molt negatiu per a l’entorn del municipi.

Des del Govern han dit que hi ha altres opcions que també serien positives per descongestionar la Gi-682 entre Blanes i Tossa i també la C-63, entre Lloret i Vidreres.

La moció matisa que l’execució i implantació de les infraestructures es faci atenent als criteris de millora substancial del a mobilitat, la preservació del medi ambient, atenent als paràmetres dels estudis d’impacte ambiental aprovats i tenint en compte la qualitat de vida dels residents del municipi allunyant-los les emissions dels vehicles.

En l’arxiu adjunt a la notícia, escolta les opinions de tots els portaveus municipals.

spot_img

El + Vist