14.6 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament fa una crida a les entitats i empreses que col·laborin amb la Marató de TV3

L’Ajuntament demana que ho comuniquin a la secció de Patrimoni Cultural, abans d'aquest divendres, per unificar la programació.

La Marató de TV3
La Marató de TV3

Darreres Notícies

El 16 de desembre se celebrarà una nova edició de la Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el càncer. Com sempre, Lloret fa una crida als veïns a col•laborar amb diferents activitats solidàries.

Des de l’Ajuntament es demana a les entitats o establiments que tinguin previsió de realitzar algun acte que ho comuniquin a la secció de Patrimoni Cultural, abans d’aquest divendres, per unificar la programació d’aquest esdeveniment social. Per fer-ho, cal trucar al 972 36 18 33 o bé al 972 36 18 01. A més, també es pot enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected]

El regidor de Patrimoni Cultural, Albert Robert, anima a tothom a participar amb la Marató i destaca la importància de contribuir en la lluita contra el càncer.

Com diem, l’edició d’aquest 2018 de la Marató de TV3 es dedica a la lluita contra el càncer, que és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones. Es calcula que un de cada dos homes i una de cada tres dones tindran càncer al llarg de la seva vida.

En l’edició de l’any passat, dedicada a les malalties infeccioses, a Lloret de Mar es van recaptar una mica més de 4.000 euros entre totes les activitats que es van fer a favor de la Marató de TV3. En total, van ser 7 els actes solidaris que es van organitzar a la vila.

spot_img

El + Vist