14.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament fa una crida als veïns de Lloret Residencial i Mont Lloret perquè es donin d’alta a la xarxa municipal d’aigua

Per ara, només han fet el tràmit el 30% dels veïns i des del Consistori recorden que si ho fan durant aquest setembre tindran una bonificació.

L'entrada a Lloret Residencial
L'entrada a Lloret Residencial

Darreres Notícies

L’Ajuntament fa una crida als veïns de Lloret Residencial i Mont Lloret perquè es donin d’alta a la xarxa municipal d’aigua. Recordem que des de principis de juliol ja es pot formalitzar el contracte d’aigua potable amb l’empresa concessionària Aqualia, però el consistori alerta que només un 30% dels veïns han fet el tràmit.

servicios profesionales jimenez

Feia anys que aquestes urbanitzacions demanaven que l’Ajuntament es fes càrrec del subministrament d’aigua, perquè tenien molts problemes amb l’empresa que se n’encarregava. A dia d’avui, però, només s’han tramitat unes 200 altes, que representen un 30% de les 636 previstes.

El regidor de Serveis Públics, Albert Robert, anima tots els veïns a fer el tràmit i recorda que els usuaris que el facin durant el mes de setembre tindran una bonificació especial.

 “Que ho facin durant aquest mes de setembre si es volen acollir als beneficis econòmics que hi ha; si passen del 30 de setembre, haurem de regir-nos a les ordenances fiscals i el preu és bastant més elevat”

Albert Robert

Albert Robert recorda que la municipalització del servei d’aigua en aquestes urbanitzacions era una demanda històrica i, tot i que aconseguir-ho ha costat molt, aquest estiu s’ha pogut fer el pas. Això sí, cal que els veïns es donin d’alta a Aqualia.

“Portem molts anys batallant per entrar a Lloret Residencial, per gestionar l’aigua de manera pública i perquè els veïns no es quedin sense aigua els mesos d’estiu”

Albert Robert

El regidor alerta que els usuaris que es donin d’alta més enllà del 30 de setembre, hauran de pagar el que marquen les ordenances fiscals, que és un preu més elevat. A més, però, als que no s’hagin donat d’alta a la xarxa municipal se’ls haurà d’acabar tallant el subministrament.

L’Ajuntament enviarà una nova circular informativa a tots els veïns afectats amb l’objectiu d’augmentar la integració d’abonats d’aquestes urbanitzacions.

spot_img

El + Vist