11.4 C
Lloret de Mar
El concert d'Els Catarres per Sant Romà del 2015

L’Ajuntament ha instal·lat una carpa per poder fer els concerts de Barraques encara que plogui

Avui les actuacions començaran a les 21 hores i demà, a les 22 hores.

El concert d'Els Catarres per Sant Romà del 2015

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha col·locat una gran carpa, de 400 metres quadrats, a la plaça Germinal Ros, a l’espai on hi ha muntades les barraques, perquè els concerts es puguin fer amb normalitat. Les previsions indiquen que hi ha possibilitat de pluja, però això ja no serà cap impediment per poder celebrar la Festa Major al ritme dels Catarres, Lágrimas de Sangre, l’Orquestra Diversiones, Projecte Mut i Albercocks.

Els primers concerts arriben aquesta nit. Lágrimas de Sangre són els cap de cartell. Un dels membres de la banda, Jordi Estivill, destaca que, amb l’estil que els caracteritza, oferiran una actuació de rap amb tocs de rock i reggae. De fet, el rap combatiu és una de les seves senyes d’identitat. La banda del Masnou, creada el 2006, interpretarà, en la major part del seu repertori, peces del seu últim disc, Viridarquia. Lágrimas de Sangre està en el tram final de la seva gira, abans de presentar un nou disc al febrer.

Lágrimas de Sangre actuarà després dels grups locals, que són Rainy Day, Maria Dolors i Matching Ratio. Rainy Day, creada el 2015, oferirà un concert amb música rock i versions d’ACDC o Led Zeppelin, entre altres. Recordem que la banda va ser escollida la millor de Lloret l’any 2016, en la primera edició del concurs Sonabucs, impulsat pel Puntet. Els Maria Dolors fa només uns mesos que van néixer i oferiran una actuació carregada de temes propis i amb un estil que ells mateixos anomenen “rock modern”. El tercer grup local és Matching Ratio, creat fa quatre anys, que ha preparat una sessió de temes propis inspirats en el rock’n’roll dels anys 60 i el rock alternatiu dels 90.

I, per tancar la festa d’avui, pujaran a l’escenari els Albercocks. El grup terrassenc farà cantar i ballar el públic a través de les cançons més emblemàtiques de Disney, però interpretades d’una manera més animada i festiva, servint-se d’estils com la rumba, el reggae o l’ska.

Els concerts començaran a les nou de la nit i insistim que l’Ajuntament ha instal·lat una carpa per poder fer els concerts encara que plogui. L’ambient de barraques torna demà a la nit, amb un cartell de luxe: Projecte Mut, Els Catarres i DiVersiones. En aquest cas, les actuacions començaran a les deu.

Els Catarres són el plat fort i venen amb ganes de fer gaudir la gent de Lloret per tercera vegada. Aquest cop, però, asseguren que oferiran un concert més potent que mai. Un membre de la banda, Joan Riera, argumenta que aquesta és la seva gira més enèrgica. Els Catarres presentaran el seu últim disc, Tots els meus principis, però no oblidaran les seves cançons més emblemàtiques, com Vull estar amb tu, En peu de guerra o la que els va donar la fama: Jenifer.

 

A Els Catarres els seguiran DiVersiones. L’orquestra de Calonge, que compta amb 12 anys de trajectòria, torna per segon any consecutiu a la Festa Major de Sant Romà amb ganes de crear un ambient d’allò més festiu amb les seves versions de temes mítics d’artistes com Karina, Alaska o Camilo Sesto. L’agrupació afronta la recta final de la seva gira oferint el treball Diverdiscu, que fa dos anys que porta a diferents municipis de les comarques de Girona. Un membre de la banda, Albert Fort, es mostra satisfet per repetir a la vila.

Els primers en obrir la nit de dissabte, però, seran Projecte Mut. La banda eivissenca va néixer el 2005 de mans del cantant David Serra i el músic i productor Joan Barbé, que van proposar-se aprofundir en el folk-rock en català amb lletres pròpies i textos de poetes eivissencs. El seu últim disc es titula La Vida Rima. És possible que us soni molt la cançó Junts de Projecte Mut, que va ser escollida cançó de l’estiu de TV3 el 2015.

Insistim que per als concerts de les Barraques Sa Romana l’Ajuntament ha muntat una gran carpa de 400 metres quadrats a la plaça Germinal Ros per poder fer les actuacions encara que plogui.

spot_img

El + Vist