23.1 C
Lloret de Mar
Porta de Can Juncadella

L’Ajuntament incorpora el camí de ronda de Can Juncadella a l’inventari municipal

Així es va aprovar, per unanimitat, en el ple d'ahir, arran d'una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Porta de Can Juncadella

Darreres Notícies

El camí de ronda de Can Juncadella ha tornat a posar-se sobre la taula arran d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Ha estat en el ple d’aquest dilluns a la tarda, però aquest cop ha estat sense polèmica, perquè tots els grups polítics han aprovat per unanimitat incloure aquest camí en l’inventari municipal.

La qüestió és que la Justícia va donar la raó a l’Ajuntament conforme aquest camí és de titularitat municipal i, per tant, s’havia d’incloure a l’inventari. El tràmit, però, es va fer per decret i no per aprovació del ple. Ara, una nova sentència marca que la inclusió s’ha de fer a través del ple municipal. I això és el que s’ha fet aquest dilluns, tal com apunta el regidor de Serveis Jurídics, Jordi Sais, de Junts per Lloret.

Tots els grups municipals van donar-hi suport i van coincidir en què qualsevol pas endavant en l’assumpte amb Can Juncadella és positiu; tot i que lamenten que sigui tan difícil travessar el camí, ja que la porta està oberta però hi ha càmeres de seguretat i vigilants que intimiden els vianants. En aquest sentit, tots van comprometre’s a fer front comú per treballar en l’assumpte. A l’arxiu adjunt podeu escoltar tots els portaveus municipals.

Jordi Sais també s’ha compromès en seguir treballant per poder fer realitat un altre camí de ronda del municipi: el que uneix Lloret i Fenals, que espera que es pugui començar a tirar endavant aquest proper any.

spot_img

El + Vist