15.6 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament instal·la uns separadors vials a l’avinguda Just Marlès per millorar la seguretat viària

En concret, a l'encreuament amb el carrer Torrentó, on, sobretot en temporada alta, es cometen moltes infraccions de conductors.

Els separadors vials a l'avinguda Just Marlès
Els separadors vials a l'avinguda Just Marlès

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ha instal·lat uns separadors vials a l’avinguda Just Marlès; en concret, a l’encreuament amb el carrer Torrentó. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, ha argumentat que és un punt on, sobretot en temporada alta, es cometen moltes infraccions de conductors i aquests nous elements han d’impedir que es facin aquestes maniobres imprudents.

Un dels separadors (NRLL)
servicios profesionales jimenez

Aquests separadors s’han col·locat sobre la línia contínua i impedeixen envair el carril contrari i, per tant, girar cap al carrer Torrentó quan es baixa l’avinguda en direcció a la platja. El regidor també ha matisat que són fàcils de muntar i desmuntar per quan hi hagi esdeveniments especials, com la rua de Carnaval.

L’objectiu, per tant, és millorar la seguretat vial, tant de conductors com de vianants. I el regidor apunta que, si n’obtenen un bon resultat, es plantejaran col·locar-ne en altres vies del municipi.

spot_img

El + Vist