Dimecres, 20 gener 2021
11.7 C
Lloret de Mar
Cartell del casal d'estiu municipal

L’Ajuntament obre noves places per al casal d’estiu municipal

Les primeres places s’adreçaven a famílies en què els progenitors o tutors legals treballen de manera presencial. Ara, s’ofereixen noves places per a altres perfils.

Cartell del casal d'estiu municipal

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

El casal d’estiu municipal ha obert noves places. Atesa la situació de pandèmia, aquest any l’Ajuntament se centra en oferir una atenció per fomentar la conciliació familiar i laboral.

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, argumenta que per això les primeres places s’han destinat a famílies en què els progenitors o tutors legals treballen de manera presencial. Ara, s’ofereixen noves places per a altres perfils, tot i que les persones que treballen sempre tindran prioritat.

Com que estem en una situació excepcional, el Consistori aplica mesures excepcionals. Per això, entenent que moltes persones s’aniran incorporant als llocs de treball a mesura que avanci la temporada, s’obriran noves inscripcions cada setmana. 

A més, per la situació d’emergència sanitària, els infants es distribuiran per grups d’edats en diferents centres. En concret, cada dos monitors s’encarregarà d’un grup de deu infants que serà fix al llarg de tot l’estiu. Els espais es decidiran atenent les mesures sanitàries i es complirà amb el protocol aprovat pel PROCICAT. De fet, el regidor matisa que el casal de Lloret serà un dels més segurs per combatre els contagis.

L’horari també s’ha modificat i el casal, que començarà l’1 de juliol, es farà només de dilluns a divendres de nou a dues, sense possibilitat d’oferir servei de menjador. El preu és de 92 euros cada mes. Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.