24.1 C
Lloret de Mar
Cartell del casal d'estiu municipal

L’Ajuntament obre noves places per al casal d’estiu municipal

Les primeres places s’adreçaven a famílies en què els progenitors o tutors legals treballen de manera presencial. Ara, s’ofereixen noves places per a altres perfils.

Cartell del casal d'estiu municipal

Darreres Notícies

El casal d’estiu municipal ha obert noves places. Atesa la situació de pandèmia, aquest any l’Ajuntament se centra en oferir una atenció per fomentar la conciliació familiar i laboral.

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, argumenta que per això les primeres places s’han destinat a famílies en què els progenitors o tutors legals treballen de manera presencial. Ara, s’ofereixen noves places per a altres perfils, tot i que les persones que treballen sempre tindran prioritat.

Com que estem en una situació excepcional, el Consistori aplica mesures excepcionals. Per això, entenent que moltes persones s’aniran incorporant als llocs de treball a mesura que avanci la temporada, s’obriran noves inscripcions cada setmana. 

A més, per la situació d’emergència sanitària, els infants es distribuiran per grups d’edats en diferents centres. En concret, cada dos monitors s’encarregarà d’un grup de deu infants que serà fix al llarg de tot l’estiu. Els espais es decidiran atenent les mesures sanitàries i es complirà amb el protocol aprovat pel PROCICAT. De fet, el regidor matisa que el casal de Lloret serà un dels més segurs per combatre els contagis.

L’horari també s’ha modificat i el casal, que començarà l’1 de juliol, es farà només de dilluns a divendres de nou a dues, sense possibilitat d’oferir servei de menjador. El preu és de 92 euros cada mes. Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist